Partnerinvest Norr expanderar och nyrekryterar

Partnerinvest förvaltar sedan november 2016 tre fonder och växer också organisatoriskt. Från och med 1 januari 2017 jobbar Mikael Edström som Investment Manager på Partnerinvest Norr.

Mikael kommer närmast från en anställning vid Corporate Finance-avdelningen på Redeye AB där han jobbat som projektledare för börsnoteringar och nyemissioner. Under åren hos Redeye har Mikael arbetat med emissioner och kapitalanskaffningar mot en rad olika branscher, varav fokus de senaste åren har legat på bolag inom Life Science och Technologies. Mikael har arbetat hos flera av de stora fondkommissionärerna, främst med fokus på nyemissioner. I dessa organisationer har han haft varierande roller – allt från backoffice till projektledare.

”Partnerinvest Norr är ett riskkapitalbolag som i regionen investerar i bolag med spännande, skalbara affärsmodeller och framförallt drivna entreprenörer. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla verksamheten och se hur Partnerinvest Norr kan skapa möjligheter för dessa entreprenörer att utveckla sina företag”, säger Mikael Edström.

”Mikael är med sin gedigna erfarenhet av finansbranschen och goda nationella investerarnätverk en mycket värdefull förstärkning av vårt team. Partnerinvest kommer aktivt att fortsätta investera i tillväxtbolag i regionen och vi är glada över att ha Mikael med på den resan”, säger Ingela Lidström, VD för Partnerinvest Norr.