Stororder till Umeåföretaget Tempus

I Umeå finns unik spetskompetens för enklare hantering av schemaläggning och närvarohantering i förskolan. Företaget Tempus produkt sprids nu vidare över landet och ett stort avtal har precis tecknats med Malmö stad.
–Vi är otroligt glada att Malmö stad ser möjligheterna med digitala verktyg i förskolan, för att på ett effektivt sätt minska administrationen för sina pedagoger och med det skapa mer tid för barnen, säger Joel Hörnqvist, vd på Tempus.

Umeåbaserade Tempus har utvecklat produkten i nära samråd med kunder som tidigt sett fördelarna med dess funktioner, några exempel på framgångsrika samarbeten är Umeå och Norsjö samt Varbergs kommun. Nu tar Malmö stad in systemet till sina förskolor. Därmed blir Tempus helhetsleverantör av schemaläggning- och närvarosystem, som ska förenkla vardagen för både vårdnadshavare och pedagoger i kommunen.
–Vi är ett nischat bolag som jobbar mot förskola och fritids, vi kan dessa verksamheter och ser behovet av ett tydligt och enkelt system som ger en komplett översyn över verksamheten och barnens närvaro, och som på ett effektivt sätt kan kommunicera med användarna. Vi har digitaliserat de rutiner som redan finns i förskolan och gjort dem hanterbara på ett helt nytt sätt, säger Joel Hörnqvist.

Partnerinvest är delägare i Tempus. Läs mer om Tempus på: www.tempusinfo.se