SpaceTime vinner pris som Årets avknoppningsbolag

SpaceTime Communication vann det priset som Årets avknoppningsföretag när Umeågalan firade stadens främsta bolag.

Omställningen till ett hållbart persontransportsystem är en stor utmaning globalt. Startupbolaget SpaceTime var tidigt framme med en vision för hur ”mobilitet som en tjänst” kan designas och realiseras. De har tillsammans med ett tiotal referenskunder utvecklat en helhetslösning för kombinerad mobilitet som får organisationer att resa smartare.

– Vår vision och målsättning har hela tiden varit att utveckla och förenkla resandet genom att samla bokning, uppföljning och styrning av alla tillgängliga resealternativ, i en och samma lösning, säger Gunnar Granberg, vd på SpaceTime. Hittills har det saknats ett verktyg som kan ge en snabb överblick och hjälpa till att optimera resandet. Det viktigaste för oss är att det ska vara enkelt för kunderna att resa på att bra sätt. Det här priset betyder mycket för oss och vi är mycket glada, avslutar han.

Utdelare av priset är Umeå universitet, Connect och Uminova Innovation. Motiveringen lyder:
Startupbolaget var tidigt framme med en vision för hur ”mobilitet som en tjänst” skulle designas och realiseras. De har utvecklat och säljer en unik helhetslösning som får organisationer att resa smartare och spara både miljö och pengar.

Mer info: https://infotechumea.se/nyheter/spacetime-ar-arets-avknoppningsforetag