Partnerinvest Norr investerar i c/o Gerd

Nature Cosmetic Group of Swedish Lapland utvecklar, tillverkar och säljer ekologiska skönhetsprodukter under varumärket c/o Gerd. Forskning, utveckling samt receptur tas fram i fabriken i Jokkmokk i samråd med kemister. Produkterna testas och godkänns på institut i Tyskland. Samtliga produkter är framställda av ekologiska råvaror, helt fria från giftiga ämnen som parabener, aluminium och alkohol. Vision är att bli ett internationellt företag i världsklass på den ekologiska marknaden inom hudvård och kosmetik. Företaget grundades 2008 av syskonparet Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund från Jokkmokk.

VD Johan Wiklund har ett förflutet som frisör och make-up artist. Han ser stora möjligheter inom bland annat spa-sortimentet, som växer snabbt.

– Idag exporterar vi produkterna till Japan och Belgien. Ekologiska produkter är väldigt populära i Asien, där den moderna konsumenten är medveten och kräsen om vikten av ekologiska produkter, säger Johan. Asien kan förväntas bli en stor marknad. I Europa är Tyskland en av de mest intressant marknaderna och i investeringsplanen ingår att ta sig in på den tyska marknaden via väl utvalda agenter.

Syftet med emissionen är att skaffa expansionskapital så att bolaget kan anställa säljare, vidareutveckla webbshopen samt ecocertifiera produkterna. Partnerinvest Norr har tillsammans med Polarrenen tillfört bolaget ägarkapital.

– c/o Gerd vinner nya kunder hela tiden och det är roligt att det nybyggda hotellet Clarion Sense i Luleå har valt c/o Gerd som totalleverantör av spa-sortimentet, säger Monica Wikström-Johansson, investment manager på Partnerinvest.

För mer information kontakta:

Johan Wiklund, VD

070-331 89 98

www.careofgerd.se

johan@careofgerd.se

Monica Wikström-Johansson
Senior Investment Manager
Partnerinvest Norr AB
070-559 39 94

www.partnerinvest.utveckling.kreatorerna.com
monica@partnerinvestnorr.se