Om oss

Partnerinvest Norr är ett riskkapitalbolag, aktivt i Västerbotten och Norrbotten.

Partnerinvest Norr är ett riskkapitalbolag, aktivt i Västerbotten och Norrbotten, som investerar i  bolag med spännande, skalbara affärsmodeller och drivna entreprenörer.

Till skillnad från många andra riskkapitalbolag kan vi investera i de flesta branscher. Ett starkt entreprenörsteam, en skalbar affärsmodell och att företaget är eller kan bli ledande i sin bransch är viktiga förutsättningar för våra investeringar.

En första investering i ett bolag ligger normalt på 1-3 miljoner kronor. Under den tid vi är ägare i ett bolag kan vi investera upp till 10 miljoner kronor totalt. Vi investerar tillsammans med en investeringspartner. Det kan vara riskkapitalbolag eller affärsänglar, svenska eller utländska.

Våra investeringsbeslut fattas av Partnerinvest styrelse som idag består av Göran Carlsson (ordförande), Lars-Erik Aaro, Kenth Bergström, Camilla Hagström, Anna Hallberg, Annika Högström.

Partnerinvest startade sin verksamhet våren 2010 på initiativ av Norrlandsfonden och ALMI Invest AB. Vårt kapital i den första fonden (179 Mkr) kommer till hälften från EU:s strukturfondsmedel och den andra hälften från Region Norrbotten, Region Västerbotten, Länsstyrelsen i Västerbotten samt ägarna ALMI Invest AB, Norrlandsfonden. Under hösten 2015 sjösätts en andra fond (160Mkr). Den fonden har samma finansiärer med undantag av Länsstyrelsen i Västerbotten som inte deltar som finansiär. Partnerinvest förvaltar även Almi Invest såddfond i regionen.

Söker ni kapital?

Är ni i ett läge där ni behöver kapital för att växa och skapa morgondagens ledande företag så är ni välkomna att kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpa er. Lättast når ni oss genom att slå oss en signal. Alternativt fyller ni i fälten här bredvid så hör vi av oss till er.

Namn:

E-post:

Mobilnummer: